Gjinekologia Aida Kumnova tregon faktet që vaksinat nuk ndikojnë në fertilitet dhe shtatzëni

2021-09-11 në ora 12:57

Gjinekologia Aida Kumnova ka shpjeguar në detaje se pse vaksinat nuk ndikojnë në fertilitetin e grave por as të burrave.

“Shoqatat e gjinekologëve dhe obstetërve amerikan, si dhe shoqata e fertilitetit, kanë dhënë shumë argumente shkencore se nuk ndikon vaksina në fertilitet. Ata kanë të dhëna për vaksinën Pfizer sepse ata kanë vaksinuar më shumë qytetarë me këtë vaksinë. Por edhe vaksinat tjera nuk ndikojnë në fertilitet”, ka deklaruar Kumnova.

Ajo ka thënë se edhe pacientet e saj të cilat janë vaksinuar me vaksina deri më tani nuk kanë pasur asnjë ndikim të keq nga vaksinat në shtatzëni.

Për më shumë ndiqeni videon në Klan Kosova.