Historia prekëse brenda kësaj fotografie të bebes së rrethuar me shiringa

2018-01-10 në ora 22:33

Kushdo që ka kaluar përmes IVF e di se çfarë udhëtimi i vështirë mund të jetë – financiarisht, fizikisht dhe emocionalisht.

Një foto e re, e shpërndarë në Facebook nga një klinikë amerikane e fertilitetit, e vë atë në një perspektivë befasuese.

“Faleminderit Sher Fertility St Louis dhe Dr. Dayal pacient Angela, i cili tregon përkufizimin e vërtetë të dashurisë që hyri në bërjen e kësaj vajze të mrekullueshme të re të foshnjës”, thuhet në titull, transmeton Gazeta Shneta.

Duke folur për ABC News, zonja Angela, tha se përkundër numrit të shiringave që duhej për të mbetur shtatzënë, ishte pjesa më e lehtë e IVF-së.

“Ishte lufta emocionale, uljet dhe ngritjet, që me të vërtetë më sollën vështirësi,” tha ajo.

Fotografia është shpërndarë pothuajse 6000 herë, me shumë nënat e tjera që ndajnë përvojat e tyre me konceptim “in vitro”./Gazeta Shneta/