Hidhni sodë buke në flokët tuaj, do të mahniteni nga rezultatet

2018-01-10 në ora 21:52

E vetmja gjë që ne të gjithë kemi në shtëpitë tona është soda e bukës dhe pjesa më e madhe e saj është përdorur rrallë.

Receta për flokët:

Shto sodë buke në shampon tuaj, kur ju jeni duke larë flokët.

Kjo përzierje do të evakuojë të gjitha shtresat që janë ruajtur në flokët tuaj. Kjo është veçanërisht e vlefshme që ju të shfrytëzoni një masë të konsiderueshme të produkteve të kujdesit të flokëve.

Megjithatë, sodën e bukës mund ta përdorni edhe për qëllime të tjera shëndetësore, ku disa ndër to janë edhe kujdesi ndaj këmbëve e lythat e padëshiruara.

Kujdesi i këmbeve

Ju mund të trajtoni këmbët tuaja te lodhur me sode buke. Perzieni soden e bukes me ujë të nxehtë.

Kjo përzierje do të pushojë lëkurën tuaj dhe ju do të ndiheni plotësisht të lirshem. Kjo është e mrekullueshme për pedikyr në shtëpi.

Lythat e padëshiruara

Sipas disa specialistëve përzierja e sodes se buke me lëng limoni mund të përdoret për të çrrënjosur lythat padëshirueshme. Aplikoni këtë përzierje në lythat që duhet të evakuohen. Lini atë derisa ajo të thahet dhe pastaj lani atë me ujë./Syri/