Hodhi pudër të bebeve në fytyrë dhe u habit se çfarë zbuloi më pas (Video)

2017-04-18 në ora 07:31

Shumë femra e kanë problemin e qëndrimit të grimit në fytyrë për një kohë të gjatë, e që thuajse kjo është një gjë e pamundur, shkruan revista Kosovarja.

Kjo vajzë ka zbuluar një truk vërtetë të dobishëm me pudër të bebeve, të cilën e hedh në fytyrë pas grimosjes dhe më pas e futë fytyrën në ujë të ftohtë në mënyrë që grimi të qëndrojë më gjatë.

Është interesant fakti se kur e fshin fytyrën, në peshqir nuk i mbetet as edhe një shenjë nga grimi, e që kjo është vërtet mahnitëse. Ndiqni videon më poshtë për detaje shtesë.