Infermierja adoptoi foshnjen në spitalin ku punonte; arsyeja pas këtij veprimi do ua shkrijë zemrat

2019-04-10 në ora 08:31

Zakonisht, infermieret kujdesen për foshnjet në spital deri në kohën e qëndrimit të tyre aty. Por kur njërën nga këto foshnje nuk po e vizitonte askush në spitalin e Massachusetts në SHBA, kjo e pikëlloi tej mase infermieren Liz Smith.

Ajo deri në ato momente ishte ndjerë e kompletuar në jetën e saj profesionale dhe private, edhe pse kur ishte 40-vjece kishte marrë lajmin se nuk mund të bënte fekondim in-vitro. Por kjo nuk e kishte shqetësuar infermieren pozitive, shruan CNN, përcjellë GazetaShneta.

Por marrja e një lajmi jo aq të këndshëm nuk e kishte prishur ditën e Smith, pasi që në pot ë njejtën ditë ajo kishe ndjerë se duhej të bënte një veprim tjetër.

Kishe disa javë që njërën nga foshnjet që ajo e kishte nën përkujdejse, nuk vinte ta vizitonte askush. Rasti i bebes së vogël ishte i ndjeshëm; kishte lindur para kohë për shkak të abuzimit me narkotikë nga e ëma, e cila po ashtu e kishte braktisur.

Dhe Smith e kishte ndjerë se asaj foshnje i duhet një nënë dhe një përkujdesje amësore. Andaj kishte vendosur që ta adoptonte.

Vajza e vogël Gisele, për shkak të lndjes së parakohshme kishte pasur edhe komplikime në frymëmarrje dhe në të ushqyer. Por tërë këto sfida ajo i ka kaluar me ndihmën e nënës së saj të re.

Në fund Liz Smith kishte thënë se adoptimi i Gisele sa e kishte lumturuar aq edhe e kishte mërzitur pasi që njërën anë Gisele po bëhej me nënë, kurse anën tjetër ajo një ditë do ta kuptonte që e ëma biologjike për shkak të varësisë nga substancat ishte detyruar ta linte të voglën e saj.

Tashmë Gisele është 2-vjeçe; gëzon shëndet të mirë dhe jeton e lumtur në shtëpinë e saj. /GazetaShneta/