Ja disa arsyet të çuditshme pse fëmijët qajnë

2017-04-26 në ora 21:25

Sa janë të vegjël kanë kërkesa nga më interesantet dhe mjaft të çuditshme.

E kur fëmijëve nuk u bëhet qejfi, do të fillojnë të qajne, madje për arsye tejet qesharake.

Më poshtë ju sjellim disa momente qesharake të femijëve dhe arsyet pse ata kanë qarë.

Qeni i ka bllokuar rrugën, përderisa ai tenton ta shtyj karrigen.

Mikrovala i ka ngrënë drekën

Nëna e saj nuk e ka lejuar të luante me jashtëqitjen e qenit

Djathi i tij është thyer në gjysmë

Prindërit i kanë thënë që nuk ka nevojë për krem kundër diellit kur bie shi

Ajo ka kuptuar që nëna e saj ka një emër, pëveç “mami”

Ëmbëlsirat nuk kanë dalur nga furra të ftohta