Kujdes femra, ja çfarë ndodh nëse ju dalin qime në gjoks

2017-04-26 në ora 21:27

Nëse e gjeni veten papritmas me qime në gjoks, nivelet tuaja të testosteronit mund të jenë të ngritura për shkak të kësaj sindrome, që nënkupton prodhimin e hormoneve mashkullore në gjëndrat e vezoreve dhe atyre adrenale.

Ja çfarë tregojnë qimet në gjoksin e femrës…

Nivelet tuaja të testosteronit mund të jenë të ngritura për shkak të kësaj sindrome, që nënkupton prodhimin e hormoneve mashkullore në gjendrrat e vezoreve dhe atyre adrenale.