Lind foshnja 13 kilogramë (Foto/Video)

2017-04-26 në ora 21:17

Nina Tassell, 37 vjeçare, në ditën nacionale të Australisë, tentoi të shkojë urgjentisht në spital për lindje. Ajo u mahnit kur në jetë po i vinte papritur foshnja e saj 13 kilogramësh.

Sipas the West Australian, lindja u ndihmua nga burri i tij, Adami. Ata nuk patën kohë të shkojnë në spital, kështu që lindja u krye në shtëpi, shkruan ntd.tv,  transmeton lajmi.net

Adami tregon se patën probleme derisa i nxorën kokën foshnjes, por më pas ndërrimi i pozitës së gruas bëri që fëmija të del shëndetshëm nga stomaku i saj.

Sapo lindi foshnja dhe filloi të merr frymë fuqishëm, u relaksova pak, dhe në ata minuta erdhën edhe ambulanca, tregon Adam.

Shikojeni storien e tyre në videon më poshtë.