Ja si ndryshon trupi juaj pas humbjes së virgjërisë

2018-07-27 në ora 07:49

Keni vendosur tashmë të kaloni në një fazë më të thellë të lidhjes tuaj, dhe në mendjen tuaj fillon mendimi për seksin.

Por a e dini se me humbjen e virgjërisë trupi juaj ndryshon ndjeshëm pasi ik nga i ashtuquajturi ‘’territor i virgjërisë’.

Një tipar dallues i humbjes së virgjërisë është padyshim zmadhimi i gjokseve të cilat vetëm se bëhen më të forta. Ato mund të rriten deri më 25 për qind apo edhe më shumë.

Po kështu edhe thithkat do të bëhen më të ndjeshme, sepse janë në mesin e zonave më erogjene të trupit tuaj, kjo për arsye se qarkullon më shumë gjak në këtë pjesë.

Vagina juaj bëhet më fleksibile, muret vaginale si dhe klitorisi fillojnë të zgjerohen çdo herë e më shumë, derisa seksi i vazhdueshëm do ta bëjë atë më elastike.

Mund të keni poashtu vonim të menstruacioneve pas seksit, për shkak të ndryshimeve hormonale.

Po kështu duhet të bëni edhe testin e shtatzënisë nëse keni bërë seks pa mbrojtje të duhur dhe filloni të keni marramendje, gjithashtu, bëhuni e gatshme për një lumturi të pafundme që do të ndjeni pas kësaj kohe./Metro/