Ja pse femrat jetojnë më gjatë se meshkujt (Foto)

2017-03-23 në ora 17:52

Është e vërtetë që burrat kanë shkathtësi, sikurse kanë edhe gratë. Megjithatë në disa raste fuqia fizike e meshkujve shfaqet më shumë sesa te gjinia femërore, transmeton Gazeta Shneta.

Por duket se femrat nuk e xhelozojnë aspak këtë, sepse sa mund të shihet edhe në këto fotografi, mangësia e meshkujve është që ata fare nuk kujdesen për vetën dhe kryesisht shëndetin e tyre.

Ata me të vërtetë i ndihmojnë gratë dhe vajzat shumë në çdo aspekt, edhe pse shpesh herë rrezikojnë vetën. /Gazeta Shneta/

workplace-safety-fails-men-accident-waiting-to-happen-6-58cfea6eea90d__605 workplace-safety-fails-men-accident-waiting-to-happen-16-58cfea8370df0__605 workplace-safety-fails-men-accident-waiting-to-happen-17-58cfea8575ff9__605 workplace-safety-fails-men-accident-waiting-to-happen-19-58cfea89c9de8__605 workplace-safety-fails-men-accident-waiting-to-happen-25-58d0e8e52e122__605 workplace-safety-fails-men-accident-waiting-to-happen-28-58d0f64293430__605 workplace-safety-fails-men-accident-waiting-to-happen-31-58d100a9a345a__605 workplace-safety-fails-men-accident-waiting-to-happen-48-58d26ce1e35ae__605 workplace-safety-fails-men-accident-waiting-to-happen-59-58d232aba975e__605 workplace-safety-fails-men-accident-waiting-to-happen-61-58d24015dfb4f__605