Ja si duhet t’i bëni vetë letrat e lagura për foshnja

2018-06-03 në ora 21:39

Një grua nga Melbourne ka shpërndarë një video në ‘Youtube’, në të cilën tregon se si të përgatisni letra të lagura për foshnja në vetëm 3 minuta kohë.

Studime të fundit kanë treguar se letrat e lagura janë të përmbushura me kimikate, të cilat mund të irritojnë lëkurën e foshnjës dhe të shkaktojnë edhe alergji tek ato.

Sidoqoftë, për të mënjanuar ato, ajo ka treguar disa hapa për t’i krijuar vetë nënat në kushte shtëpiake.

Videoja në vazhdim do t’iu tregojë më shumë detaje./Gazeta Shneta/