Ka vetëm 8 vjet, por është i gjatë 2 metra (Video)

2017-06-16 në ora 13:26

Karan Singh nga Meerut i Indisë, është i gjatë dy metra dhe dallon shumë nga bashkëmoshatarët që i afrohen vetëm deri te beli.

Fëmija tetëvjeçar që po vazhdon të rritet, besohet se është më i gjatë në botë, sa i përket kësaj moshe, transmeton Telegrafi.

Ai është i biri i basketbollistes Shweatlana, e cila me 2.18 metra është bërë femra më e gjatë në Indi, si dhe babait që tani ka rreth dy metra.

“Gjendja tij shëndetësore është e shkëlqyer, ne e dërgojmë për kontrollet e nevojshme të mjeku dhe e ushqejmë me dietë speciale”, ka thënë nëna tij lidhur me rastin.

Problemi tij kryesor është gjetja e rrobave dhe këpucëve, të cilat duhet të porositen ngaqë nuk gjenden në shitoret e zakonshme.