Këshilla praktike për përgatitjen e çantës së spitalit, çfarë nëse foshnja lind para kohe

2018-05-13 në ora 06:49

Javët e fundit të shtatëzanisë mund të jenë si një përjetësi, por fëmija juaj do të jetë së shpejti në kanalin e lindjes, prandaj është e rëndësishme që të jeni të përgatitur dhe të keni një çantë të spitalit të dobishme.

Nga rreth java e 30-të e shtatzënisë tuaj, duhet të filloni të grumbulloni sende themelore për të sjellë me vete në spital për lindjen, me qëllim që kutia juaj e spitalit të jetë e gatshme për javën e  36-të, transmeton Gazeta Shneta.

Nëse lindni fëmijën tuaj në spital, do t’ju duhet të bëni disa gjëra gati paraprakisht. Mjeku juaj do t’ju ketë dhënë një datë të caktuar, por kjo nuk do të thotë që fëmija juaj nuk do të bëjë një paraqitje të hershme.

Është një ide e mirë për të marrë çantën tuaj të spitalit gati të paktën dy javë para se fëmija juaj të ketë datën e lindjes. Në fakt, shumica e nënave fillojnë të përgatisin çantat deri në tetë javë përpara./Gazeta Shneta/