Kështu duhet të veproni, nëse qëndroni ulur gjatë gjithë ditës (Video)

2017-04-14 në ora 20:35

A qëndroni ulur gjithë ditën? Nëse po, ju jeni duke dëmtuar trupin tuaj duke e pasivizuar atë.

Erica Fritz, një terapiste fizike dhe menaxhere e qendrës ortopedike të terapisë fizike në spitalin për Kirurgji Speciale, thotë se punëtorët e zyrës duhet të bëjnë më shumë lëvizje shkruan Business Insider, transmeton Gazeta Shneta.

Në videon më poshtë tregohen tri mënyra të shtrirje të cilat mund t’ua lehtësojnë dhimbjen e shpinës kur qëndroni ulur./Gazeta Shneta/