Këta janë emrat më të çuditshëm të foshnjave për vitin 2018

2018-05-01 në ora 20:29

Kur bëhet fjala për vendosjen e një emri të foshnjës për ardhjen e tyre , disa prindër janë të prirë të bëjnë diçka ndryshe.

Ata duan që fëmija i tyre të jetë i vetmi, kështu që një emër tradicional thjesht nuk do të funksionojë për ata, transmeton Gazeta Shneta.

Ne jemi vetëm disa muaj larg 2019-ës, por ka gjasa që nënat dhe baballarët tashmë e kanë tejkaluar veten me disa zgjedhje shumë të pazakonshme dhe të guximshme.

Ja disa nga ta, sipas Kidspot:

  • Harrianna
  • Freezia
  • Yza-Bella
  • Aeric