Më këtë foto të djalit të saj, Vesa Luma dëshmon atë që s’mund ta mohojë askush

2019-04-19 në ora 08:19

Vesa Luma është një nga këngëtaret shqiptare që hyn në grupin e personaliteteve që janë bërë nëna.

Në mesin e gjërave të përditshmërisë që ajo zgjedhë të ndajë më ndjekësit e fansat në rrjete sociale, nganjëherë hyn edhe jeta e amësisë, shkruan GazetaShneta.

E së fundmi ajo ka publikuar një foto tejet të lezetshme të djalit të saj Liamit, ku foton e ka përshkruar duke iu drejtuar atij me fjalës “sa shpejt po rritesh shpirti im”.

Fotografia shfaq Liamin në këndin e lojërave në shtëpinë e tij, dhe duket se ndihet tejet rehat.

Por në anën tjetër ky postim duhet të shërbejë edhe për ngritur një çështje tjetër mjaft me rëndësi, e që është kalimi i viteve.

Personat aktiv mund të mos e kenë problem, por për pjesën tjetër le të shërbejë si një arsye reflektimi për të kuptuar edhe një herë se sa shpejt ikën koha, dhe se njerëzit që I kemi në jetë pësojnë ndryshime e ne nuk I vërejmë fare.

Andaj, shfrytëzojeni ditët e sotme që t’i kontaktoni miqtë apo familjarët që keni dashur t’i telefononi prej kohësh; qoftë edhe sa për ti përshendëtur për t’ua rikujtuar pavarësisht kalimit të viteve, ju do të jeni aty për ta! /GazetaSheneta/

lying #almostthree