Kjo bebe e fillon çdo ditë me muzikë (Video)

2017-04-12 në ora 16:36

Baballarët dinë të krijojnë shpesh herë rutina të ndryshme për fëmijët e tyre.

E veçanta e këtij prindi është se për rutinë në çdo mëngjes ka lëshuar muzikë për foshnjën e tij, duke e përgatitur që të vallëzojë.

Dhe pikërisht këtë e ka bërë foshnja sa herë që duart i janë liruar nga çarçafi me të cilin ishte mbuluar gjatë gjumit.

Është argëtuese ta shohësh si i bën çdo herë lëvizjet e njëjta. Shikoni videon. /Lajmi.net/