Kjo është metoda më e re për lindjen e bebes, që po praktikohet nga nënat

2018-02-04 në ora 13:21

Në epokën moderne në të cilën jetojmë, metodat e reja për lindjen e bebes janë çdo herë janë prezente.

Këto metoda shihen të jenë më të lehta si për nënën ashtu edhe për beben me anë ‘’të lindjes cezariane’’, transmeton Gazeta Shneta.

Shumë nëna preferojnë që t’i lindin fëmijët e tyre me metodën e re të lindjes cezariane natyrale, duke qenë se është më e lehtë si për nënën ashtu edhe fëmijën.

Doktorët bëjnë një prerje në mitër dhe asistojnë në daljen e kokës së fëmijës, më pas e lënë që të dalë vetë, siç ndodh me lindjet natyrale.

Në vend që të dalë menjëherë nga mitra, foshnjat e lindura nëpërmjet metodës cezariane natyrale kanë mundësi që qëndrojnë më shumë se katër minuta me nënën menjëherë pas lindjes, duke e forcuar edhe më shumë lidhjen mes tyre.

Siç do ta shihni edhe në videon e mëposhtme, znj. Saunder është shumë e qetë dhe e lumtur gjatë gjithë procesit të lindjes./Gazeta Shneta/