Kjo pajisje do t’iu ndihmoj prindërve të fotografojnë çdo moment të jetës së fëmijëve

2017-05-29 në ora 13:16

Çka nëse nuk mund të bësh një gjë të vetme që bën një i vogël? Çka nëse mund të kapni çdo minutë të jetës së tyre – buzëqeshjen, hapat e parë, komente qesharake, pa ndihmën e telefonit?

Epo, zgjidhja mund të vjen më shpejt se sa që ju mendoni, transmeton Gazeta Shneta.

Ju prezantojmë me pajisjen ‘Benjamin Button’, një pajisje që afishohet si “kamera e parë e zgjuar në botë për familjet”.

“Prindërit janë si butona, ata i mbajnë gjërat së bashku”, thotë ekipi që gjendet pas kësaj pajisje.

“Dhe tani, ka një buton që do ta mbaj familjen së bashku.”

A jeni kureshtar ta dini se si funksionon kjo pajisje? Shikoni videon më poshtë.