Kur lindi ishte sa një stilolaps, por shikoni si luftoi foshnja me vdekjen

2017-10-26 në ora 11:23

Një vajzë e vogël që ka lindur para kohe peshonte vetëm 592 gramë, dhe sfidoi shanset e mbijetesës.

Foshnja Mila lindi binjake dhe ka shpëtuar mrekullisht pasi ka kaluar 10 muajt e parë duke luftuar për jetën e saj në Spitalin e Fëmijëve Monash në Victoria.

Mila e cila ishte pak më e madhe se një stilolaps peshonte vetëm 592 gramë, ndërsa vëllai i saj binjak Kai peshonte një kilogram më shumë dhe ishte më i shëndetshëm.

Babai i saj, Pjetri u shpreh: “Mjekët thanë se kishte një shans 40 për qind që ajo nuk do të shkonte kurrë në shtëpi”.

Por kundër të gjitha mosmarrëveshjeve, vajza trime provoi veten si një luftëtare, me dashurinë e vëllait të saj binjak dhe arriti të përmirësonte gjendjen e saj shëndetësore.