Kuriozitet: Gishti i vogël i dorës fsheh sekrete për personalitetin tuaj

2017-02-22 në ora 13:40

Gjatësia e dorës ndryshon nga një person në tjetrin. Nëpërmjet saj mund të zbulohet edhe karakteri i një personi.

Sipas një studimi, gishti i vogël sidomos tregon shumë mbi karakterin dhe personalitetin e një njeriu.

Në fakt, çfarë nënkuptojnë tre pjesët në gishtin e vogël:

Nëse pjesa e parë është më e gjatë: Kjo do të thotë se personi është tërheqës dhe ka aftësi të shkëlqyera gjuhësore. Ata janë gjithashtu vëzhgues të zotët.

Nëse pjesa e dytë është më e gjatë: Ky person ka një mënyrë të natyrshme për të ndihmuar të tjerët dhe të kujdeset për ta. Gjithashtu ata janë edhe më të vendosur se të tjerët. Zakonisht ekspertët e mjekësisë e kanë më të gjatë këtë pjesë.

Nëse pjesa e tretë është më e gjatë: Personat me këtë seksion më të gjatë janë njerëz të ndershëm, thonë gjithmonë të vërtetën dhe kanë aftësi të mira për të bërë debate konstruktive.

Image

Nëse pjesa e tretë është më e shkurtër: Ju besoni shumë. Prandaj, nëse e keni këtë seksion më të shkurtër, gjithmonë mbajeni në mend që njerëzit shumë lehtë mund të të manipulojnë.

Nëse të tri pjesët janë të shkurtra: Individët që i kanë të shkurtra të tre këto seksione janë më pak social, të turpshëm dhe të dobët.