Magnesium Effect 375 produkt për muskujt, energjinë dhe kapacitetin mendor

2022-04-21 në ora 14:48

Produkti më i fundit #Yasenka magnez DIRECT 375 PLUS për muskuj, energji dhe aftësi mendore zgjon trupin tuaj.

Produkt ideal që mund ta merrni me vete kudo, në fitness, në rrugë apo në punë.

Efekt i magnezit 375 është suplement dietal me magnez dhe vitamin B.

Magnezi kontribuon në funksionimin normal të muskujve dhe sistemit nervor.

Vitaminat B2, B6 dhe B12 kontribuo-jnë në metabolizmin normal të prodhimit të energjisë dhe reduktimin e lodhjes dhe lodhjes.

Niacina dhe acidi folik kontribuojnë në funksionin normal psikologjik, dhe acidi pantotenik kontribuon në kapacitetet normale metalike.

Magnesium Effect 375 është super produkt kroat që vjen tek ju ekskluzivisht nga NARA Biotics, prandaj për më shumë informata:

Facebook: Nara Biotics 

Instagram: narabiotics.ks 

Telefoni: + 383 48 858 485