Masturbimi ndihmon në shkëlqimin e lëkurës, thotë Amber Rose

2017-03-25 në ora 16:11

Amber Rose nuk është se njihet si grua që flet pak dhe këto komente janë stili i saj.

Në intervistën në ‘Glamour’, ylli i shfaqjes ‘The Amber Rose Show’, duke u tallur tha se masturbimi është çelësi i lëkurës me shkëlqim, transmeton Gazeta Shneta.

“Do të doja të kisha kohë të masturboja çdo ditë, por nuk kam kohë të mjaftueshme,” tha ajo. “Unë i them shumë nga këto gjëra në shfaqjen time sepse jam një person shumë pozitiv ndaj seksit. I them këto gjëra në një mënyrë shume serioze, por në të vërtetë këto gjëra janë shaka.”

Por, a ka ndonjë gjë të vërtetë për këtë? Dermatologia nga Nju Jorku, Doris Day, autorja e librit ‘Skinfluence’ tha se mund të ketë diçka të vërtetë.

“Orgazma është e mirë për lëkurën tuaj,” tha ajo. “Pjesërisht është hormonale, pjesërisht vaskulare dhe pjesërisht neurologjike.” Orgazma është orgazmë, edhe nga një partner seksi dhe nga masturbimi, thotë ajo, kështuqë cilëndo mënyrë që ju e preferoni mund të ju jap një përmirësim të lëkurës.

Shkëlqimi pas orgazmës mund të ju shoqërojë për 1-2 orë, por Day thotë se të keni orgazma të shpeshta mund të ketë efekt më të zgjatur në lëkurën tuaj. Ajo e krahason këtë me stërvitjet, se si ato djegin kalori në një moment dhe gjithashtu e ngjallin metabolizmin tuaj.

Mbani në mendje se ende nuk ka prova shkencore, tha mjeku Gary Goldenberg, drejtor në departamentit e Dermatologjisë në Fakultetin e Praktikës në Shkollën e Medicinës Ikan, në malin Sinai.

Gjithsesi, orgazmat janë të mira pa marrë parasysh… /Gazeta Shneta/