Mençuria e një bebeje, ja si zbret në tokë (Video)

2017-07-07 në ora 13:34

Në videon më poshtë shihet një bebe, e cila nuk mund të zbres nga shtrati për shkak të lartësisë, dhe si zgjidhje ai e sheh përdoimin e jastëkëve.

Ai vendos poshtë shtratit tre nga ta dhe pa problem zbret pastaj. Kjo dëshmon mençurinë e bebes.