Mendoi se do lindte vajzë, por mbeti pa fjalë nga ajo që pa (Foto)

2017-03-26 në ora 10:03

Një grua ka mbetur super e hutuar kur ka parë gjininë e foshnjës të saj të sapolindur.

Kim Guiley nga Kalifornia kishte menduar gjatë gjithë shtatzënisë se po rriste një vajzë, por ajo ka lindur një djalë të cilin e ka quajtur Theo.

Fotografia e fiksuar gjatë lindjes, përshkruan habinë dhe kënaqësinë në fytyrën e saj pasi pa fëmijën e saj për herë të parë.