Ky është vendi në Prishtinë ku mund të fitoni këto imazhe fantastike

2017-03-26 në ora 09:50

Kujtimi më i mirë për shtatzëninë tuaj janë imazhet që fitoni në vizitën që realizoni te gjinekologu juaj.

E, eksperienca më e veçantë në ditët e sotme është ekzaminimi 3D/4D dhe realizimi i imazheve realistike të bebës suaj.

Me imazhe të tilla, ju mund të filloni debatin se kujt i ka ngjarë fëmija enda pa kryer lindjen!

E, imazhe të tilla mund të fitoni edhe në Prishtinë përmes pajisjes Voluson E8 Expert dhe Dr Drita Kabashi.

Klinika e Dr Drita në Prishtinë gjendet në Bregun e Diellit, mbi Furra Qerimi. Për kontakt: 044/049 379 111. /Gazeta Shneta/