Mitet e shtatzënisë që i beson çdokush

2018-07-11 në ora 10:31

Thjesht thuaj fjalën ‘shtatzënë’ dhe do të keni gra të të gjitha moshave që do të fluturojnë me ju me fjalë këshillimi.

Çdo deklaratë që ata shprehin do të mbështetet nga mospranimi vdekjeprurës, “Unë flas nga përvoja”, dhe kështu do të jeni në dilemë – të besoni ose jo?

Mitet e shtatzënisë:

Ndërkohë që disa prej tyre janë përjashtuar plotësisht, ka ende disa mite që kanë bërë raunde për dekada të tëra që ne thjesht i pranojmë si të vërteta pa u përpjekur të zbulojmë të vërtetën prapa tyre, përcjell Gazeta Shneta.

Më poshtë keni disa nga mitet e shtatzënisë që të gjithë i besojë:

Miti 1: Pozita e barkut përcakton gjininë e foshnjës.

Miti 2: Disa lloje të ushqimeve do të ndikojnë në fytyrën e foshnjës.

Miti 3: Ju duhet të hani për dy

Miti 4: Ngrënia e ushqimeve me erëza do të çojë në induksionin e punës

Miti 5: Më shumë urth do të thotë më shumë flokë në lëkurën e kokës së foshnjës!

Miti 12: Mbartja e ulët ose e lartë mund të nënkuptojë gjininë e foshnjës

Miti 13: Mundimet e mëngjesit mund të përcaktojë gjininë e foshnjës tënde

Miti 15: Mos u flini në kurrizin tuaj

Miti 17: Gratë shtatzëna nuk duhet të bëjnë banjë

Miti 21: Nënat në pritje ndihen të lumtura gjatë shtatzënë

Miti 23: Fluturimi do të rrisë komplikimet./GazetaShneta

Kliko këtu për t’u informuar me testin që duhet ta bëjë secila nënë shtatzënë për të konfirmuar se shëndeti gjenetik i foshnjës në ardhje është në rregull.