Mjaft ushqyet fëmijën tuaj me këto produkte kancerogjene

2017-08-28 në ora 12:50

Nafta përbëhet nga hidrokarburet, të cilat janë nxjerrë nga shkëmbinj dhe më vonë janë rafinuar në lëndë djegëse si benzina dhe vajguri. Sigurisht që këto kimikate nuk duhet të ishin në ushqimet tona, por fatkeqësisht janë.

Për më tepër, ata janë një shtesë e zakonshme për produktet e panumërta ushqimore të tregtuara dhe të destinuara për fëmijët.

Nafta shtohet në formën e ngjyruesve ushqimor dhe për pasojë është në të gjithë produktet e preferuara të Amerikës, si pijet sportive, karamele dhe ëmbëlsira. Nëse konsumohen në mënyrë të rregullt, ushqimet e pasura me naftë shkaktojnë:

Shtim në peshë
Hipoglicemi
Diabet
Reaksione alergjike dhe shpërthime
Probleme hormonale
Defekte të lindjes
Kancer

Varietetet më të rrezikshme dhe për fat të keq më popullore janë ngjyra e verdhë #5 dhe ngjyra e kuqe # 40
Në fakt, 90% e ushqimeve të ngjyrosura në treg mund të jenë me një nga këta 2 ngjyrues të cilët kanë pasoja të shumta.

M & M

Këto çokollata nuk janë të shëndetshme.Në fakt, çdo sferë e çokollatës është e mbështjellë me një ngjyrues toksik. Për shkak të gamës së gjerë të ngjyrave në dispozicion në çdo qese M & M, ka një larmi të ngjyruesve.

Cheetos

Patatinat Cheetos janë shumë të preferuara për të gjithë fmijët por ato janë të pasura me ngjyrues i cili është duke dëmtuar shëndetin e fëmijës tuaj.

Ngjyra e saj portokalli është një shenjë treguese e naftës, e cila duhet shmangur me çdo kusht!