Mos qofshi në vend të kësaj nëne (Video)

2017-07-05 në ora 07:59

Një vogëlush, i cili ndodhej në karrocë e tij ka shpëtuar mrekullisht nga një përplasje që padyshim mund t’i merrte jetën.

Ai ka shpëtuar për shumë pak milimetra, por reagimi i menjëhershëm i mamasë së tij ka qenë vendimtar.

Ngjarja ka ndodhur teksa ata po kalonin vijat e bardha në një nga rrugët e Rostov të Rusisë dhe janë filmuar nga një makinë tjetër, e cila ka respektuar rregullat e qarkullimit rrugor.