A mund të dihet gjinia e bebes përmes madhësisë së barkut të nënës?

2017-05-26 në ora 15:50

Nuk ka ndonjë shpjegim shkencor se madhësia e barkut mund ta tregojë gjininë e fëmijës.

Megjithatë, disa njerëz mendojnë se foshnjat meshkuj janë më të mëdhenj sesa femrat dhe kjo mund të ndikojë në madhësinë e barkut të nënës, transmeton Gazeta Shneta.

Në të vërtetë, foshnjat lindin me madhësi të ndryshme dhe ka raste kur meshkujt janë më të vegjël sesa femrat.

Faktor për këtë janë shumë elemente të cilat ndikojnë në madhësinë dhe formën e barkut të nënës. /Gazeta Shneta/