A mund të ndikojnë në jetën seksuale gjërat që hani?

2019-10-20 në ora 22:00

Është një thënie e vjetër: Ti je ajo që e ha. Por a mund të ketë diçka të vërtetë në këtë?

Të gjithë mundohemi të kemi një dietë të shëndetshme, të ekuilibruar, një jetë aktive dhe të kujdesemi për shëndetin tonë mendor, shkruan happiful.com. Të gjithë këta janë hapat e domosdoshëm drejt krijimit të një jete më të lumtur dhe më të shëndetshme, transmeton Gazeta Shneta.

Përderisa në internet mund të lexoni shumë artikuj në të cilët listohen ushqimet që mund të jenë ‘duke e mbytur seksin tuaj’ dhe ‘duke shkatërruar jetën tuaj seksuale me siguri duhet të ketë ushqime që mund të kenë një ndikim pozitiv… apo jo?

Andaj, më poshtë kemi listuar disa nga ushqimet më të mira që mund të ndihmojnë në rritjen e dëshirës seksuale, të rregullojnë problemet me ereksionin dhe në përgjithësi të rrisin ndjenjën tuaj të mirëqenies.

Po ashtu, është e rëndësishme që t’i mbajmë të balancuara hormonet tona, dhe kjo mund të ndihmojë në sjelljen e një jete seksuale më të qëndrueshme (dhe më përmbushëse). Kur hormonet janë të pabalancuara, kjo ndikon negativisht në disponimin tonë, dhe madje mund të ulë dëshirën seksuale.

Disa prej ushqimeve që mund të iu ndihmojnë në këtë aspekt, janë: çokollata e zezë, borziloku, hudhra, farërat e lirit, farërat e kungullit, etj. /Gazeta Shneta/