A mund të tregoni se cila është nëna e cilat janë vajzat në këto fotografi?

2017-04-13 në ora 17:12

Përkujdesja për trupin ka avancuar mjaft kohët e fundit, me zhvillimin e teknologjisë dhe ndërhyrjeve estetike.

Madje ka shkuar aq larg, saqë është e vështirë ta përcaktosh moshën e dikujt, transmeton Gazeta Shneta.

Dhe ja një shembull për këtë. Provojeni nëse mund ta gjeni se cila është nëna dhe cilat janë vajzat në këto fotografi.

Nëna me dy vajza, cila është cila?

Vajzat 25 dhe 26 vjeçare dhe nëna e tyre në mes.

Mendoni se këtë mund ta zbuloni?

Nëna 42 vjeçare në të majtë dhe vajza e saj 22 vjeçare

Dy fotografi për ta studiuar mirë!

Nëna 43 vjeçare në të djathtë dhe vajza e saj 20.