Nëna shpërndan një foto shqetësuese për të paralajmëruar të tjerat (Foto)

2017-04-13 në ora 17:23

Molly Landis është një nënë e re e cila ka shpërndarë një fotografi mjaft shqetësuese, por këtë e ka bërë për t’i paralajmëruar të tjerat.

Molly e kishte zakon ta mbante vajzën e saj katër javëshe në gjoks, derisa kryente punët rreth ushqimit në kuzhinë, transmeton Gazeta Shneta.

Image result for baby carrier on her chest on kitchen

Por një ditë ndodhi një shpërthim i fuqishëm në kuzhinë, dhe ajo u godit në gjoks nga zjarri, pikërisht aty ku do të mund të kishte qenë koka e vajzës së saj, sikur ta kishte pasur atë në mbajtëse.

 

Ajo u ndje e detyruar që ta shpërndajë këtë fotografi, për t’i paralajmëruar nënat e tjera për rrezikun që iu kanoset bebeve të tyre, pa e ditur fare se një gjë e tillë mund të ndodhë. /Gazeta Shneta/