Në gjinekologjinë e Pejës kanë lindur tetë vajza dhe 6 djem

2019-09-23 në ora 08:19

Në repartin e gjinekologjisë në Spitalin e Pejës kanë ardhur në jetë gjatë vikendit 14 foshnje.

Ky spital ka njoftuar se 5 nëna kanë kryer lindjen me operacion cezarian ndërsa nëntë të tjera me lindje normale. Në jetë kanë ardhur tetë vajza dhe 6 djem, shkruan Gazeta Shneta.

Ndërkaq në këtë spital 747 pacientë janë trajtuar si raste emergjente gjatë vikendit, ku 54 nga këta pacientë janë hospitalizuar për trajtim të mëtutjeshëm.

Analiza kanë kryer 422 pacientë që në total kanë bërë 4,431 analiza. 17 operacione janë kryer gjatë këtij vikendi. /Gazeta Shneta/