Në këtë spital trajtoheshin të sëmurët mendorë (Foto)

2017-02-15 në ora 10:32

Një fotograf ka kapur skena të frikshme të një qendre për trajtimin e të sëmurëve mendorë në Itali.

Kjo qendër ishte ndërtuar në fund të shekullit të 19-të dhe është përdorur për të përmirësuar gjendjen e njerëzve me probleme psikike.

Por ajo ishte mbyllur kah fundi i shekullit 20-të, duke mbetur vetëm si një objekt në atë zonë, transmeton lajminet.

Por një fotograf nga Holanda ka hulumtuar për këtë çështje, dhe fotografitë që ka nxjerrë janë të frikshme: