Nëna e harroi beben në veturë, vdiq në temperaturë 40 gradë

2017-03-24 në ora 09:05

Disa minuta pasi nëna Romy Zunde arriti në çerdhe për ta marr djalin e saj 22 muajsh, ajo zbuloi se kishte bërë veprimin më të keq ndonjëherë në jetë, në fakt e kishte harruar beben në veturë.

Nëna, siç u tha nga zyrtarët, ishte në gjendje stresi dhe një ndryshim në rutinë bëri që ajo ta harroj beben në veturë atë mëngjes, shkruan ABC, transmeton Gazeta Shneta.

Zyrtarët thanë se ajo vuante nga sindromi i “harresës së bebes”.

Djali Noah vdiq nga i nxehti pasi u la në makinë gjithë ditën. Ai u gjet me temperaturë të trupit 40.6 gradë celsius.

Noah është një nga pesë fëmijët që kanë vdekur 10 vitet e fundit në këto rrethana. /Gazeta Shneta/