Nëna i tregon se është shtatzënë, reagimi i djalit është i mrekullueshëm (Video)

2017-04-13 në ora 15:19

Tray është një djalë i ri që sapo kuptoi se nëna e tij është shtatzënë me fëmijën e saj të tretë dhe ai thjesht nuk do të mund të ishte i lumtur për këtë.

Ai gjithashtu ka shumë pyetje, të cilat i gjejmë mjaft të arsyeshme të cilat gjenden në videon në vazhdim./Gazeta Shneta/