Nëse bëni seks në këto pozita, rrezikoni të mos mbeteni kurrë shtatzënë

2017-09-19 në ora 09:17

Sipas Gazetës Ndërkombëtare Hulumtuese për Impotencë, kur bëhet fjala te seksi, pozitat ‘doggy style’ dhe ajo misionare janë ato më të rrezikshmet për meshkujt.

Studiuesit i mblodhën të dhënat duke ekzaminuar 90 pacientë, me një moshë mesatare prej 39 vjeç, i cili ishte diagnostikuar me fraktura penile; duke vlerësuar rreziqet e pozicioneve të ndryshme të seksit, bazuar në nivelin e lëndimit, transmeton Gazeta Shneta.

Sipas hulumtimit: “doggy style” është përgjegjës për 41 përqind të rasteve të frakturave penile.

Pozita ‘seks misionar’, me mashkullin në krye, rankohet e dyta në listë, duke shkaktuar 25 për qind të frakturave penile.

Ndërsa pikërisht kjo pozitë, me gruan në krye, vjen në vendin e tretë në aspektin e rrezikut./Gazeta Shneta/