Njerëzit me grup të gjakut 0 janë më unik se njerëzit e tjerë, ja përse

2017-04-24 në ora 20:48

Njerëzit me grupin e gjakut 0, nga pikëpamja shëndetësore janë në një lloj disavantazhi. Ata janë të prirur për ulcëra, probleme me tiroidet, nivele të ulëta hormonesh, dhe mangësi në jod.

Ata janë të prirur të mbajnë ujë, të bëhen obezë dhe të kenë tumore të padëshiruara. Por sërish, njerëzit me grupin e gjakut 0 janë shumë të rëndësishëm. Pse?

Sepse njerëzit me këtë grup gjaku luajnë një rol të rëndësishëm në shoqërinë tonë. Ata kanë energji udhëheqësish, kanë prirjen të jenë të fokusuar, si dhe kanë disa prej cilësive më të mira.

Kur janë nën stres, ata bëhen të zemëruar, impulsiv dhe hiperaktiv.

Një ndër faktet më interesant që kanë njerëzit e këtij grupi të gjakut është se ata mund t’i dhurojnë gjak kujtdo, pasi kanë një plazmë universale.