Orgazma e la një grua të paralizuar – ja shenjat paralajmruese

2017-06-26 në ora 17:30

Një grua është lënë e paralizuar pas një orgazme gjatë seksit – kjo mund t’iu ndodhë edhe juve gjithashtu.

Një grua nga Britania e Madhe ka mbetur e paralizuar pas një orgazme gjatë seksit – dhe ajo dëshiron ta bëjë publikun të vetëdijshëm për shenjat paralajmëruese.

Lucinda Allen, nga Stourbridge, pësoi një hemorragji të trurit gjatë një orgazmë që e kishte lënë atë të paralizuar përgjithmonë, transmeton Gazeta Shneta.

Allen, 43-vjeçare, tani është e kufizuar në një karrige me rrota, pasi ajo u paralizua në anën e majtë të trupit të saj.

Lucinda ishte shtatzënë në kohën e hemorragjisë së saj dhe u vendos në koma sapo ajo arriti në spital. Mjekët pastaj kryen një krainotomi për të lehtësuar presionin mbi trurin e saj.

Për fat të mirë, foshnja e saj ishte e padëmtuar dhe Lucinda lindi Marri-Alice në muajin Nëntor.

Këto dhimbje koke mund të ndodhin gjatë seksit dhe vetëm para ose gjatë një orgazme.

Nëse keni dhimbje koke të orgazmës, është më mirë të vizitoni mjekun tuaj të përgjithshëm./Gazeta Shneta/