Pasi sezoni i pushimeve është shumë afër, a është e sigurt të udhëtoni gjatë pandemisë

2020-06-15 në ora 14:37

Padyshim se me hapjen e sezonit të verës, shumë njerëz do të udhëtojnë në vendet bregdetare.

Më shumë se 500,000 njerëz kaluan nëpër pikat e kontrollit të Administrimit të Sigurisë së Transportit në aeroportet amerikane më 11 qershor, hera e parë që numrat janë ngritur mbi atë shenjë që kur pandemia solli udhëtimin në një ndalesë të afërt në muajin Mars shkruan CNN, transmeton GazetaShneta.

Por, ashtu si me shumicën e gjërave, koronavirus nuk ka përgjigje të përsosur. Kjo gjë varet nga udhëtimi, nga sjellja juaj dhe nga toleranca juaj ndaj rrezikut./GazetaShneta/