Përse nënat po i përdorin vajërat esencial kaq shumë?

2017-05-25 në ora 15:01

Përdorimi i vajrave esencial në shtëpi nuk është asgjë e re. Kur shumë prej nesh ishim më të rinj, prindërit tanë përdornin në një shishe të besueshme me pemë çaji për ndonjë gjë. Çamçakëzat në flokë? U rregulluan. Hunda e bllokuar dhe bllokim i fytit? E rregulluar.

I njohur për prindërimin e saj të sinqertë dhe të afërm, blogeri Sophie Cachia kohët e fundit ka pranuar se ajo është një konvertuese dhe përdor disa përzierje të naftës për të trajtuar kollën e vazhdueshme të djalit Bobby, transmeton Gazeta Shneta.

“Edhe pse kjo mund të duket si një trend i ri, vajrat esencial kanë qenë rreth e rrotull për shekuj me radhë. Por unë mendoj se shumë njerëz në ditët e sotme po kërkojnë një mënyrë më natyrale dhe alternative për të ndihmuar në mbështetjen e shëndetit dhe të mirëqenies së tyre dhe të familjeve të tyre “, tregon Sarah për Kidspot.

“Ndërsa trupat tanë kalojnë nëpër një sërë gjendjesh emocionale dhe fizike, vajrat esencial mund të na ndihmojnë të menaxhojmë dhe të mbajmë mirëqenien tonë”.

Nëse ju kërkoni në internet “vajra esencial”, nuk ka dyshim që ju do të përmbyteni me një grumbull të posteve nga faqet e frekuentura në mjeksinë alternative përdorimin e vajrave, qoftë duke u shpërndarë ose duke aplikuar në mënyrë topike.

Vajrat esenciale tani janë më të kapshme dhe të lehtë për t’u përdorur në jetën e përditshme. Ato janë mjaft të shkathët për të ofruar një gamë të gjerë përfitimesh për këdo që i përdor ato. Familja ime dhe unë kurrë nuk i kemi rënë pishman.”/Gazeta Shneta/