Plas debati ndërmjet Vesa Lumës dhe Big Bastas se kujt i ngjan fëmija i tyre

2018-07-27 në ora 10:47

Një gjë që i mundon çiftet në përgjithësi është se kujt i ka ngja fëmija, nënës apo babait.

Si duket ky debat ka plasur mes Vesa Lumës dhe burrit të saj Big Bastas rreth asaj se kujt i ka ngja djali i tyre, Liani.

Ajo ka ofruar argumente që djali është kopje e saj, por si duket Big Basta nuk dëgjon dhe thotë se është kopje e tij./Gazeta Shneta/