Pozicionet seksuale gjatë shtatzënisë, ja nga çfarë duhet të keni kujdes

2018-07-22 në ora 16:45

Kur është fjala për seks gjatë shtatzënisë, pozicionet e juaja mund të fillojnë të ndihen të vështira, ndërsa barku juaj bëhet më i madh.

Seksi është definitivisht ende në fotografi – por ndoshta do të kërkoni mënyra të reja për ta bërë atë të mundur.

Ju secili shtriheni në anën tuaj, trupat tuaj krijojnë një formë të V-së. Kthehuni në një jastëk nën kurrizin tuaj për ndihmë kur të përballeni me partnerin tuaj, dhe të pushoni të dyja këmbët mbi kofshët e tij.

Ky pozicion i lejon atij të mbajë pjesën më të madhe të peshës së tij jashtë barkut tuaj, transmeton Gazeta Shneta.

Ky pozicion mund të funksionojë gjatë gjithë shtatzënisë. Qëndroni mbi partnerin tuaj teksa qëndron në shpinë. Në këtë mënyrë, nuk do të ketë peshë në barkun tuaj dhe ju mund të kontrolloni thellësinë e depërtimit.

Qëndroni mbi partnerin tuaj ndërsa ai ulet në një karrige. Vendoseni karrigen pranë një muri ose një pjesë tjetër të mobileve që të mbështeteni në kur të jeni gati të ngriheni nga ky pozicion./Gazeta Shneta/