Pozicioni i ri që po i bën gratë të lindin më lehtë (VIDEO)

2017-07-25 në ora 16:59

Gratë që kanë për të lindur duhet të jenë në gjendje të gjejnë pozita të rehatshme. pozita e gjunjëzimit e ashtuquajtur “The Osborne” është dizajnuar për t’i ofruar rehati legenit gjatë lindjes.

Sipas kësaj pozite, këmbët qëndrojnë drejtë dhe legeni shkurtohet. Shpina përzihet me legenin, transmeton Gazeta Shneta.

Sapo të del koka e të porsalindurit, gruaja duhet kthyer anash për t’i lejuar atij t’i nxjerrë edhe krahët.

Për të kuptuar më shumë rreth kësaj lindjeje, shikoni videon më poshtë./Gazeta Shneta/