As prindërit nuk duhet ta përdorin telefonin kur janë me fëmijët

2017-05-25 në ora 09:45

Gjatë gjithë kohës është tërhequr vërejtja që fëmijët të mos përdorin shumë teknologjinë me prekje.

Por të dhëna të reja tregojnë se rreziku nga teknologjia për fëmijët, është edhe kur prindërit janë përdorues të rregullt, shkruan DailyMail, transmeton Gazeta Shneta.

Të dhëna të mbledhura nga disa pediatër, kanë zbuluar se nënat dhe baballarët të cilët e përdorin rregullisht teknologjinë digjitale, fëmijët e tyre janë më të rrezikuar ndaj sjelljeve jonormale.

Ekspertët tërheqin vërejtjen se përdorimi i teknologjisë sidomos në kohën kur ju luani me fëmijët, është me rrezik më të madh pasi ata do të ndjehen të anashkaluar. /Gazeta Shneta/