Ushtrime fizike bashkë me beben (Foto)

2017-05-25 në ora 09:38

Kur je një prind i ri sigurisht që e ke të vështirë të gjesh kohën mes ushqimit, ndërrimit, duke ezauruar energjinë për të bërë ushtrime fizike.

Terapisti i sportit Jamie Ëebb nga Brighton Sports Therapy ka një mënyrë për të qëndruar në formë duke përfshirë edhe avantazhin e të pasurit një fëmijë, gëzimin e jetës tuaj.

Pasi dogji mjaft kalori nga picepsi, duke mbajtur vajzën e tij të porsalindur, Thea, 3 kg ai vendosi të shpërndaje mënyrën e tij të stërvitjes për të gjithë prindërit e rinj, bazuar pikërisht në lëvizjet me fëmijën e tyre.

“Me këto ushtrime vrisni me një gur dy zogj, dhe janë një zgjidhje gjeniale për të qënë në forme dhe për të kënaqur fëmijën tuaj. Të gjithë prindërit e shohin veten të bëjnë variante të ndryshme ushtrimesh, edhe nëse duan apo jo. Ju mund të keni avantazh peshën e fëmijës tuaj dhe të shihni fytyrën e tyre teksa ndërvepron me të”, thotë Jamie.

Teksa ju do të jeni më në formë dhe do të formoni muskuj, fëmija juaj do të fitojë peshë çka ju shton intensitetin e ushtrimeve. Në fotogaleri keni llojet e ushtrimeve që mund të bëni me fëmijën tuaj. /tch