Prindërit i treguan arsyet pse fëmijët e tyre qanë kaq shumë në këto fotografi, e ju do qeshni me lot! (Foto)

2017-04-11 në ora 19:34

Mbase çdo prind nganjëherë provon të jetë i drejtë dhe i arsyeshëm me fëmijët e tyre, por nganjëherë fëmijët janë aq të vegjël e pa sherr saqë nuk arrijnë t’i kuptojnë, e nganjëherë edhe inatosen e qajnë, përcjell Gazeta Shneta.

Përmes fotografive të mëposhtme, disa prindër kanë treguar edhe arsyet pse ata janë traumatizuar dhe kanë qarë aq shumë, ndonëse për ju prindër janë me të vërtetë qesharake këto arsye.

Mikrovala po ia ha ushqimin!

A hilarious selection of photos from Tumblr account Reasons My Son is Crying sees the most ridiculous reasons children have burst into tears

I tregova që ajo nuk mund të martohet me babain, e as vëllanë e saj…

This little girl was disappointed when her marriage plans were dashed - especially after getting dressed for the occasion 

E zbuloi që kam edhe një emër tjetër, përveç Mami

One little girl couldn't hide her horror at discovering that her mother had another name other than just 'mum' 

Nuk e lejova ta ha pjesën tjetër të topit

While a football might not be your first choice of snack this little boy clearly thinks they are delicious enough to make a fuss over 

Nuk e lejova të ma pastronte prapanicën

Many of us might be reduced to tears if we had to assist someone on the toilet but this young girl had her heart set on the idea 

Nuk e lejova të ha gjëra të pista

This baby boy was clearly enjoying his muddy delicacy and certainly wasn't done snacking 

Darka e tij nuk është gati

One hungry little chap was done with waiting for his dinner to arrive 

Nuk dëshiron të shkojmë askund, edhe pse vazhdojmë t’i tregojmë që nuk po shkojmë asgjëkundi

This boy has got himself extremely worked up about leaving the house, despite the fact that his parents are planning to stay in 

Mafinsat nuk dolën nga furra të ftohta

Clearly keen on digging into his homemade cakes it became all too much for this young boy when his muffins were too hot to eat 

I thash mirëmëngjes

One tot had clearly got out on the wrong side of the bed when a 'good morning' was too much for them 

Nuk po ia zë të gjitha ngjyrat njëra dorë

This toddler became increasingly frustrated when trying to hold all of his crayons at once 

Vëllai iu bashkangjit për mëngjes

Clearly not a fan of her brother this girl was devastated to learn she would not be dining alone

/Gazeta Shneta/