Prindërit u arrestuan pasi që ia bënë këtë gjë të tmerrshme fëmijëve

2018-01-16 në ora 17:17

Një çift nga Kalifornia e Jugut janë në paraburgim pasi një nga vajzat e tyre njoftoj policinë, duke i udhëhequr ata në shtëpinë e tyre, ku gjendeshin 12 vëllezërit dhe motrat e saj, të lidhur në shtretërit e tyre me zinxhir, në një mjedis të errët.

Zbulimi në Perris, Calif., Erdhi pasi vajza e 17-vjeçares, e cila policia e përshkroi si 10 vjeçe, shpëtoi motrat dhe vëllezërit e saj, të dielën duke njoftuar policinë përmes një celulari që e gjeti në vendbanim.

Departamenti i Qarkut Riverside tha në një deklaratë se 13 viktimat kategorizoheshin me këto mosha: më i riu 2 vjeç , ndërsa 7 prej tyre ishin të moshës së rritur, duke filluar nga mosha 18-29 vjeç, transmeton Gazeta Shneta.

Ndërkaq, sipas të përditshmes ‘The Associated Press’, gjashtë fëmijët e tjerë ishin të moshës minore.

Viktimat, thuhet në deklaratë, “dukeshin të kequshqyer dhe të pistë”.

Sapo policia arriti “prindërit nuk ishin në gjendje që të japin një arsye logjike pse fëmijët e tyre ishin trajtuar në atë mënyrë”, sipas deklaratës.

Çifti u arrestua të dielën dhe u akuzuan për nëntë akuza për torturë dhe 10 akuza për rrezikimin e jetës së fëmijës.

Policia siguroi ushqim dhe pije për fëmijët “pasi pretendonin se ishin të uritur”, pohonte deklarata./Gazeta Shneta/