Prof. Dr. Shefqet Lulaj

Gjinekologji/Obstetrikë

Pozita Momentale:

– Drejtor mjekësor i Spitalit Sirona

– Profesor i Fakultetit të Mjekësisë pranë Universitetit të Prishtinës

– Kryetar i Shoqatës së Obstetrikës dhe Gjinekologjisë së Kosovës

Tel: 044600303

Email: [email protected]

Social: Facebook

Postimet

Profesori i mjekësisë dhe gjinekologu i njohur Prof. Dr. Sc. Shefqet Lulaj do të vijë me një libër të ri. Studentët e mjekësisë së shpejti do ta kenë në dorë librin e ri nga Prof. Lulaj të titulluar “Obstetrika”. Ky libër do të promovohet të enjten në Bibliotekën Kombëtare “Pjetër…

Më shumë

Nënat shtatzënë përveç problemeve të shumta që përballen gjatë 9 muajve, ato shqetësohen edhe për çrregullimet kromozomale që mund të ndodhin tek bebja gjatë shtatzënisë. Më herët shtatzënat është dashur të kryejnë procedura invazive për të zbuluar këto çrregullime, ndërsa tani kjo mund të dihet vetëm nëpërmjet analizave të thjeshta…

Më shumë